vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2019. szeptember 17., kedd

Bezzegbrüsszel titkai


Avagy: amiről Újhelyi István nem beszél.

Folyamatosan halljuk a hazai ellenzéktől, hogy Brüsszelben minden jó és csodálatos. Megkértem egy ott élő ismerősömet, meséljen nekem erről a mintavárosról, és kértem ezekről cikkeket is a helyi lapokban.
Íme az eredmény.


Bezzegbelgiumban a gyermekek legalább 11,8%-a olyan háztartásban nő fel, ahol senki sem dolgozik.
https://nieuws.vtm.be/binnenland/1-op-de-9-kinderen-leeft-gezin-zonder-job


Bezzegbrüsszelben a közlekedési bűncselekmények száma egy év alatt 43%-al nőtt.
https://www.bruzz.be/videoreeks/donderdag-12-september-2019/video-meer-verkeerscontroles-schaarbeek-het-hier-alleen-maar


Hazánk liberális médiái szerint nem létező no-go zónákat a belga médiák könnyen meglelik.
S mi több, írnak is róla. Legutóbb a VTM Nieuws kereskedelmi tévécsatorna mutatta be. A stáb ahogy kiment, 30 perc múlva már le is filmezhetett egy előttük történt rablást. A dolog érdekessége, hogy ez egy nyíltan baloldali televízió. Mégis azt állítják, hogy Bezzegbrüsszelben a rablások száma óriási mértékben nőtt az elmúlt időkben.
Úgy tűnik, Bezzegbrüsszel bezzegbaloldalának is elege van már a bezzegjóemberekből.
https://www.msn.com/nl-be/nieuws/nationaal/brusselse-voetgangerszone-s-nachts-no-go-zone/ar-AAHl1Ax?li=BBqiQ9V


Egy bezzegbrüsszeli lap az alábbi cikkben arról ír, hogy a helyi börtönökben a (muzulmán) rabok radikalizálódnak, és szabadulásuk után terrorcselekmények végrehajtására készülnek.
https://nos.nl/artikel/2279121-medegevangenen-gokmen-t-waarschuwden-dat-hij-ernstig-radicaliseerde.html?

"Ébernek kell maradni, tekintettel ugyanis az utóbbi években elkövetett ismétlődő támadásokra, az elkövetkező hónapokban újabb terrortámadások elkövetésének kockázata áll fent Európa területén" – jelentette ki Didier Reynders belga külügyminiszter a Bel RTL nevű belga tévécsatornának adott nyilatkozatában.
https://888.hu/amerika-london-parizs/belga-kulugyminiszter-ujabb-terrortamadasokra-szamitunk-4195100/

Az elfogott terroristák tárgyalására biztonsági okból nem alkalmas a normál tárgyalóterem. De erre röpke 17 millió euróból sikerült megoldást találni egy új tárgyalóterem kiépítésével.
https://www.bruzz.be/justitie/factuur-voor-proces-aanslagen-22-maart-botst-op-kritiek-2019-09-10?


Honnan lehet tudni a bezzegbrüsszeli lapokban, hogy az elkövető arab vagy néger? Egyszerű. Ellentétben azzal, ha flamand az elkövető, muzulmán migránsnak sem a nevét, sem a fényképét nem teszik közzé, ahogy a származási országát sem. Így válik nyúlfarknyi hírecskévé egy kézigránátos támadás is, amiről ez a cikk szól:
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/09/17/twintiger-aangehouden-voor-een-van-de-granaataanslagen-in-antwer/


Bezzegrüsszelben nagyszerű a tömegközlekedés, a buszok is szépek s korszerűek. Igaz, a harmadik világokból jött vendégeik lehetetlenné, használhatatlanná teszik a buszállomásokat. A mindent elborító emberi ürülék elviselése mellett az ott tartózkodás sem leányálom a helyieknek. Kivéve annak, aki szereti ha leütik, kirabolják, vagy épp megerőszakolják. A bezzebrüsszeli busztársaság bejelentette hogy sztrájkra készül, mert a helyzet nem higiénikus és veszélyes is.
https://nieuws.vtm.be/binnenland/vakbonden-de-lijn-dreigen-met-stakingen-brussels-noordstation

Ez gyakori jelenség Bezzegrüsszelben. Ez a cikk arról ír, hogy Észak-Brüsszelben növekszik a reménytelenség, és úgy tűnik, senkinek nincs valódi megoldása.
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/04/12/stemmen-uit-brussel-noord-de-uitzichtloosheid-groeit-en-niemand/


Bezzegbrüsszelben sok muzulmán bevándorló él iratok nélkül.
https://www.bruzz.be/samenleving/overleven-de-schaduw-sans-papiers-brussel-2019-09-14


Bezzegbrüsszelben már ingyen tolmácsra sincs pénz, hogy a befogadottak képesek legyenek hivatalokban intézkedni. Vagy fizetik a tolmácsot, vagy mutogatnak.
https://www.bruzz.be/politiek/geen-overheidsgeld-meer-voor-sociaal-tolken-2019-09-13

De azért a (főként) muszlim gyerekek iskolájára Molenbeek-ben volt egymillió euró.
https://www.facebook.com/watch/?v=1451439195034186

Bezzegbrüsszelben iskolára tehát van pénz, a tanárhiány viszont egyre nagyobb gond. Az egyre több "problémás gyerek" miatt ez nem meglepő.
https://www.facebook.com/BRUZZbe/videos/367939740812529/


Bezzegbrüsszel politikusait olyanok színesítik, mint Mahinur Özdemir, a belga-török állampolgárságú, mindig fejkendőt viselő hölgy. Főként arról lett híres, hogy az örmény népirtást nem hajlandó elismerni. A brüsszeli parlament tagja volt 2009 és 2019 között. Természetesen soha nem érdekelték a flamandok, kizárólag az ő pénzükből eltartott muzulmánokkal foglalkozik.
https://www.bruzz.be/politiek/voormalige-brusselse-verkozene-getipt-als-turkse-ambassadrice-algerije-2019-09-13

Ki más is lehetett volna Bezzegbrüsszel szépségkirálynője, ha nem a török származású Nihal Eddaghmoumit?! Ő fogja képviselni a brüsszeli színeket a Miss Belgium versenyen is.
https://www.bruzz.be/samenleving/berchemse-eddaghmoumi-verkozen-tot-miss-brussel-2019-09-09


Bezzegbrüsszel hétköznapjait kulturális események is tarkítják. Ilyenek a bevándorlók esküvői ünnepségei, amikor blokkolják az utat, eszelős sebességgel száguldoznak a forgalmas bevásárlóutcákon, fülsiketítő zenével kergetik az őrületbe az ottlakókat, s mi több: időnként közel-keleti szokás szerint (honnan a fegyver?!) a levegőbe lövöldöznek.
https://sceptr.net/2019/09/allochtone-trouwstoet-in-evere-zorgt-voor-opschudding/


Bezzegbrüsszelben nem unalmas az élet. Egy átlagos vásárlás is gyakran válik horrorfilmbe illővé. Így járt az a 60 év körüli házaspár is, aki vásárolni ment egy multinacionális áruházba, de ott szembe jött a szomszédjuk, aki rögtön összeverte őket. A szomszéd ellen már 14 alkalommal tettek rendőrségi feljelentést, de hiába.
https://www.hln.be/in-de-buurt/kapelle-op-den-bos/burenruzie-ontaardt-in-okay-warenhuis-kerel-rijdt-vrouw-aan-met-winkelkar-en-slaat-haar-man-bewusteloos~a6890200/

Bezzegbrüsszelben 2016-ban figyelemfelkeltő kampányt indítottak a növekvő szexuális jellegű bűnözés ellen.
http://equal.brussels/campagne-tegen-gendergerelateerd-geweld-in-de-openbare-ruimte
De sikertelenül, a nemi erőszakok száma azóta is együtt növekszik a többi bűncselekményével.


Noha a hazai baloldal arról áradozik, hogy Kelet-Európából özönlik a nép Belgiumba, Bezzegbrüsszel szerint ez pont fordítva van. Ez a cikk arról ír, hogy már a lengyelek közül is többen mennek haza, mint ahányan jönnek.
https://www.hln.be/geld/economie/polen-keren-terug-naar-hun-land-van-herkomst~adaba343/


Bezzegbrüsszel igazi minta-demokrata. Aki született belga, (fehér) flamandként az állami szektorban nem kap munkát - mert nem tartozik valamelyik kisebbségi vagy "alulreprezentált" csoporthoz.
https://reactnieuws.net/2019/04/04/zeven-sollicitanten-geweigerd-voor-job-bij-overheid-omdat-ze-vlaming-zijn-of-niet-tot-een-minderheidsgroep-behoorden/


Az ENSZ menekültügyi szervezete (UNHCR) szerint az iskolás korú menekültek kevesebb mint fele jár iskolába.
https://nieuws.vtm.be/binnenland/minder-dan-de-helft-van-vluchtelingenkinderen-gaat-naar-school
Ez Bezzegbrüsszelben sincs másként. Viszont amelyik jár, azt sem a tanulás vezérli. Bezzegbrüsszel iskoláiban mindennapos esemény, hogy a befogadott muszlim gyerekek zaklatják és bántalmazzák a helyi gyerekeket.
Az alábbi belga cikk arról szól, hogy egy 11 éves fiú szendvicset evett szalámival Ramadan alatt, és azóta az iskolában pokollá vált az élete.
https://m.hln.be/nieuws/buitenland/moslims-pesten-leerling-omdat-hij-salami-eet-op-school~ae0cd1a0/

Igaz, ebben nincs semmi meglepő, hiszen akit arra nevelnek, mint ezt a kislányt,

(Új ablakban ide kattintva)
az már gyerekként is pont úgy fog bánni a nem muzulmánokkal, ahogy otthon megtanulta.
Az alábbi videóban egy Svédországban élő, magyar hölgy számol be a multikulturális együttélés óvodai valóságáról:

(Új ablakban ide kattintva)
Bár az iskolákban a kis bevándorló gyerekek mindent megkapnak, még igazolást sem kell vinniük, ha nem mennek iskolába, mégis egyre többen hagyják ott a tanintézményeket. Bezzegbrüsszel minden igyekezete ellenére folyamatosan csökken a tanulók száma.


Bezzegbrüsszel iskoláiban a fejtetű mindennapos. Nemcsak a szegénynegyedekben, hanem ott is, ahova átlagos, normál körülmények között élő gyerekek járnak. Ilyenkor az iskola levélben értesíti a szülőket, hogy csináljanak valamit a gyerekkel. Hogy miért nem az iskola oldja ezt meg? Nos, a kis Mohamed hajacskájában nem turkálhatnak hitetlenek. A kis Leila fejkendőjét pláne nem veheti le senki. Ha megtennék, akkor a szüleik, akik a "béke vallásának" hívei, dühükben szó szerint rájuk gyújtanák az iskolát. Marad tehát ez egyetlen lehetőség: a kis bevándorlók tenyészállatkái ellen mindenki saját maga védekezzen - otthon.
A belga nemzeti rádió honlapján ad tájékoztatást ennek hogyanjáról: https://radio2.be/de-madammen/luizenplaag
Ahogy a belga sajtó is: https://www.klasse.be/3517/luizen-uitroeien-in-8-stappen/
Persze ez sem Belga specialitás, ez pl. Hollandiában is általános jelenség.
https://nieuws.nl/algemeen/20190305/alles-wat-je-moet-weten-over-luizen-en-hoe-je-ervan-afkomt/



Bezzegbrüsszelben az egészség fontos. Annyira, hogy a védőoltás arrafelé nem divat, így olyan járványok tombolnak arra, mint pl. a kanyaró.
https://www.hln.be/wetenschap-planeet/medisch/mazelen-aan-ongeziene-opmars-bezig-in-ons-land~a93da596/



Bezzegbrüsszelben a sportélet is bezzegtiszta. Az RSC Anderlecht nevű labdarúgócsapat volt két vezetőjét a napokban tartóztatták le, pénzmosással, magánkorrupcióval, hamisítással és bűnszövetkezet létrehozásával vádolják őket.
https://www.bruzz.be/sport/voormalig-anderlecht-manager-herman-van-holsbeeck-blijft-de-cel-2019-09-12


Bezzegbrüsszelben természetesen csak becsületes politikusok ülnek a kormányban. A miniszterelnök-helyettes ellen épp most indított az ügyészség vizsgálatot, egy volt titkos ügynök által benyújtott bizonyítékokra alapozva.
Nemcsak megvesztegetések sora, hanem (illegális) fegyverkereskedők támogatása mellett még a Kongói(!!!) választások jelöltjének megvesztegetése is felmerült. Ó igen, Bezzegbrüsszel bezzegbecsületes politikusai nemcsak otthon, hanem afrikai országokban is tevékenykednek. Igaz, törvénytelen módon, de úgy tűnik Bezzegbelgium bezzegjogállamában a jogellenes is jogszerűvé válik, ha bezzegliberális politikus teszi.
https://sceptr.net/2019/09/didier-reynders-mr-beschuldigd-van-witwassen-en-corruptie/


Bezzegbrüsszelben szólásszabadság van. Kivéve, ha olyasmit ír valaki a Facebookon, ami ellenkezik a liberálisok által előírt nézetekkel. Azt elviszi a rendőr. Ahogy egy tüntetésről is, ha valami nem tetszőt kiabál, s mi több: az "Isten hozta a bevándorlókat - de egyet sem az illegálisok közül" véleményű emberek azonnal rasszisták és fasiszták.
https://wnl.tv/2019/03/25/21-jarige-demonstrant-aangehouden-voor-bedreigen-thierry-baudet-fvd/


Bezzegbrüsszel klímatudatos. A tavalyi tanévben csütörtökönként a gyerekek nem iskolába, hanem klímatüntetni mentek. Ilyenkor az iskolákat is bezártak, mert az ilyen eseményen való résztvétel kötelező.
https://www.hln.be/wetenschap-planeet/milieu/jongeren-van-spijbelen-voor-het-klimaat-protesteren-donderdag-in-brussel~a24444c8/


Bezzegbrüsszel demokratikus. A legutóbbi választáson a második legtöbb szavazatot kapott párt egy bevándorlásellenes jobboldali volt. Azonban a választást megnyert szocialisták mégsem velük, hanem a szintén balos törpepártokkal alkottak koalíciót.
https://nieuws.vtm.be/politiek/socialisten-groenen-open-vld-en-defi-hebben-een-brussels-regeerakkoord

Amikor a jobboldali párt emiatt tüntetést szervezett, egyszerűen megtiltották nekik. Véleményük lehet, de csak ha megtartják maguknak. Hiába kapták a második legtöbb szavazatot, egy darab tüntetés nem sok, annyit sem tarthatnak. Akik a tiltás ellenére mégis kimennek tüntetni, „Ez nem az én flamand kormányom” szlogennel, azokat a helyi sajtó azonnal náciknak és fasisztáknak titulálja.
https://www.bruzz.be/samenleving/mars-op-brussel-krijgt-geen-toestemming-van-close-2019-09-13


De ha az LMBTQ szervezetek akarnak felvonulni, az ellen Bezzegbrüsszel politikusainak nincs kifogása. A szocialista Philippe Close, Bezzegbrüsszel bezzegpolgármestere rögtön tűsarkú csizmát öltött, hogy a fényképeken is látszódjon ő milyen elfogadó és toleráns.
https://vasarnap.hu/2019/05/20/latta-mar-brusszel-ferfi-polgarmesteret-10-centis-tusarokban/


Mindeközben Bezzegbelgiumban évről évre csökken azok száma, akik még beszélik a flamandot, és növekszik azok száma, akik már csak az arabot.


Bezzegbelgium egyik legfontosabb városa Antwerpen. Ott a 10 év alatti gyerekek közül 4-ből 3 bevándorló hátterű.

Nem kell matematikusnak lenni ahhoz, hogy kiszámoljuk:
két generáció múlva Bezzegbelgium lakosságának
muzulmán/keresztény aránya pont olyan lesz,
mint bármelyik, átlagos arab országé.

Mindenesetre Bezzegbrüsszelben egy flamand házaspár nem tudta anyakönyveztetni a gyereküket flamandul - ami elvileg az ország anyanyelve.
https://www.bruzz.be/samenleving/geboorteaangifte-brussel-stad-een-uur-wachten-op-iemand-die-nederlands-kon-2019-09-15


Hirtelen ennyi a lista, amiket a legérdekesebbnek tartottam a több tucatnyi újságcikkből. Persze előre tudom, hogy az ellenzék szerint ezeket mind Habony írta a Zorbán parancsára, hiszen (szerintük) a Fidesz már a világ összes médiáját a kezében tartja.

De lehet, hogy mégsem. Lehet, hogy a belga lapok a maguk erősen visszafogott „píszíkorrekt” módján, de Belgium hétköznapjairól szoktak írni.
Ha ez így van, akkor viszont ott nagy a baj. Még akkor is, ha agyonhallgatják, akkor is, ha a bal-liberálisok szerint ezek apró gondok, amik hamar megoldódnak majd.


„A világ sok baja onnan ered,
hogy rájöttek az intelligens csirkefogók:
politikából jól meg lehet élni.”

(vitéz nagybányai Horthy Miklós Zsitvay Tiborhoz, 1949-ben)


Érdekes, hogy a bezzegbrüsszeliták legismertebb hazai képviselője, az MSZP-s Újhelyi István mindezekről soha nem beszél. Pedig EP képviselőként gyakran jár Brüsszelben.

Még érdekesebb, hogy szavazást indított arról, hogy a településeknek járó pénzek felhasználásáról ki döntsön.
https://www.facebook.com/dr.ujhelyi.istvan/posts/2835852569762244

Úgy tűnik, Újhelyi urat a Bezzegbrüsszelben lévő Bezzegeurópai Parlamentben ülő elvtársai nem tájékoztatták arról, hogy Magyarországon a magyar települések pénzének felhasználásáról a helyi önkormányzatok szoktak dönteni.


És ez így van jól. Rajta és bal-liberális politikustársain kívül senkinek nem tenne jót, ha olyan fickók döntenének a sorsunkról, mint pl a „fogtündér” néven ismert liberális Guy Verhofstadt.

Igaz, ő pont úgy szokott az egész Európára hatással lévő döntéshozataloknál viselkedni, ahogy a szocialistáktól már megszoktuk a szovjet uralom alatt. Tajrészegen világolva, önmagát istenségnek képzelve.

(Új ablakban ide kattintva)


Azok, akik úgy érzik Magyarország nem elég jó hely, és szeretnének inkább Brüsszelben élni, javaslom költözzenek oda, sok sikert kívánva az utazáshoz.
Ahogy Gyurcsány Ferenc mondta: „El lehet menni Magyarországról, itt lehet bennünket hagyni.”

Mert Magyarországból nem kell Belgiumot csinálni. Belgiumnak már ott van Belgium. Aki szerint az jobb mint itthon, induljon mielőbb. Kérjen állampolgárságot is, és szavazzon ott, Belgiumról, Belgiumnak. Közben lelkendezhet a helyi szocialista kormánynak és multikulturális társadalmának is.


Mi, többiek pedig majdcsak megbirkózunk azzal a tudattal, hogy nem tartunk lépést az ideológiai fejlődéssel, ezért maradi, bigott, illiberális autokrata populista, rasszista náci gazemberek vagyunk.

Fene tudja, én ettől még nyugodtan alszok...


(by L.W.L.)
2019.09.17.






A témával kapcsolatos bejegyzések:

- 2019.11. Belgium felett az ég (megnyitom)

- 2019.10. Hollandia leszámol a marhasággal (megnyitom)




Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan