vitathatatlan.blogspot.hu
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék
(x)

2021. február 13., szombat

Amerika új ellensége: a valóság


Avagy: Hollywood és a vörös csillagok háborúja.

Sok víz lefolyt a kaliforniai San Fernando völgyben eredő Los Angeles River-en, mióta a Disney tokkal-vonóval megvásárolta a Lucasart-ot. Akkor még nem sejtettük, hogy az 1977-es Csillagok Háborújából 2021-re a vörös csillag háborúja lesz. De ez az idő is eljött, és Hollywoodba a liberalizmus képében megérkezett a kommunizmus – annak XXI. századi arcában.

 


Van a Disney-nek egy eddig két évadot megélt, nagy sikerű Star Wars tévésorozata, a „The Mandalorian”. Annak egyik főszereplője, a Galaktikus Birodalmat szívből gyűlölő, a jó ügyért bármikor tettre kész, magasan képzett harcosnő, volt nehézgyalogos: Carasynthia "Cara" Dune.
Ezt a szerepet Gina Carano játszotta, aki maga is magasan képzett harcosnő. Gina Joy Carano ugyanis nemcsak színésznő és fitneszmodell, hanem profi harcművész is. Már fiatalon thai bokszot tanult, ami az egyik legkeményebb küzdősport. Később sikeres MMA (ketrecharcos) versenyzőként bizonyította tehetségét. Mellé szívből gyűlöli a birodalmárkodást, és bármikor kiáll az igaza mellett.
Az ember azt gondolná, hogy "Cara" szerepét pont rá szabták.
Mégis, mindezek miatt mára ő lett Amerika új ellensége. És persze mindazok, akik hozzá hasonlóak.

De lássuk a részleteket. A baloldali lapok megállás nélkül ontják róla a hazugságot, a hülyeséget és a mocskolódást – már innen is lehet sejteni, hogy valójában rendes ember.
Csak épp nem poszt-kommunista, ami a haladó baloldalon egy ideje halálos bűn.

A HVG róla szóló cikke szerint pl. „Instagram-történetben a holokausztot relativizáló posztot osztott meg”.

Ezt a poszt valójában így hangzott:
„A zsidókat az utcán nem náci katonák, hanem a szomszédaik verték meg - még a gyerekek is. Mivel a történelmet szerkesztik, a mai emberek többsége nem veszi észre, hogy ahhoz, hogy a náci katonák zsidók ezreit gyűjthessék be, a kormány először saját szomszédaikkal utáltatta meg őket egyszerűen zsidóságuk miatt. Ez miben különbözik attól, hogy valakik gyűlöletet keltenek politikai nézetei miatt?”

Hmmm... Hol van ebben holokauszt relativizálás? Netán ott, hogy „a történelmet szerkesztik”?! Talán nem divat a baloldal részéről újra és újra átírni (áthazudni) a múltat? És ha nem, akkor a téli palota ostromának XX., vagy XXI. századi verziója az igaz? És a katyni erdőben a lengyel tiszteket kik is végezték ki? A németek, ahogy a XX. század közepén mondták, vagy a szovjetek, ahogy a XX. század végén mondták? Netán van új liberális változat is, mely szerint saját magukat kötözték meg, vitték az erdőbe és lőtték tarkón?

Esetleg az a holokauszt relativizálás, hogy Hitlerék valóban antiszemita propagandája először az átlagemberekkel gyűlöltették meg a zsidókat, így tehát azok saját szomszédjai kezdték az utálkozást? Azért ettől Göbbels doktor felhördült a pokolban, mert nem azért tartott oly sok szónoklatot, hogy feledésbe merüljön.

Viszont ha nem igaz az, hogy „A zsidókat az utcán … a szomszédaik verték meg” akkor ezt tessenek szívesek lenni a németeknek is elmondani, mert őket a világháború óta máig azzal ostorozzák, hogy kollektív bűnösök, mert kivétel nélkül mind a zsidó embereket üldözték, még a kisgyerekeik is. Nem, nemcsak a katonák, hanem az átlagemberek is. Szóval, ha nem így volt, akkor ennyi év után a németek igazán megérdemelnék, hogy erről őket is tájékoztassák – bizonyára megkönnyebbülten fellélegeznének.

Bárhogy is nézve, ez a poszt egyetlen dologról szólt: arról, hogy a magát demokratának mondó baloldal jelenleg pont úgy viselkedik, mint Hitler szocialista munkáspártja – és ahogy a kommunisták is, mindig: gyűlölnek mindenkit, aki nem hódol be nekik.

Erre a posztra így reagált a Lucasart:
„Gina Carano és a Lucasfilm útjai elválnak egymástól, és nincsenek tervek a jövőbeli foglalkoztatásával kapcsolatban. Ezen túl a közösségi médiában megosztott bejegyzései, amik kulturális és vallási alapon különbözteti meg negatívan az embereket, undorítóak és elfogadhatatlanok.”

A baloldali lapok pedig a színésznő fenti posztját mondják náci, rasszista, antiszemita és zsidógyűlölőnek.

Hmmm... Mivel a poszt pontosan a megkülönböztetés, a kirekesztés és a gyűlöletkeltés ellen szólt, ebben a „kulturális és vallási alapon” való „negatív” megkülönböztetés (mely „undorító és elfogadhatatlan”) egyedül a „zsidó” szó. E szerint ezt a szót tilos kimondani, vagy leírni. Mármint azt, hogy: „zsidó”. A fene se érti, hogy mi ebben az „undorító és elfogadhatatlan” a Disney tulajdonában lévő Lucasfilm szerint, de ők bizonyára jobban tudják.

Nehéz lépést tartani az egyre gyorsabb iramban haladó liberalizmussal, e szerint immár a „zsidó” szó maga is tiltólistára került, ahogy oly sok más szó is. Így nézve bizonyára rendhagyó lesz majd az idei, világszerte megtartott, éves holokauszt-megemlékezés, hiszen vélhetőleg ott sem hangozhat el a „zsidó” szó. Persze fel sem merül bennünk, hogy –most először- azokról is megemlékeznének, akik nem voltak nem-mondjuk-ki-hogy-kik, mégis elhurcolták őket. Sokan voltak ilyenek, a keresztény papoktól a nácikat kritizálókig, de valahogy úgy tűnik, nem róluk lesz szó. Nyilván ki fog derülni, hogy a homoszexuálisok mellett afro-amerikaiak tömege is náci áldozat volt, így a BLM mozgalom immár Németország történelmére is átemelhetővé válik. Nem lenne meglepő, a kedves baloldali (ál)történészek hazudtak már ennél nagyobbat is.

Bárhogy is lesz, immár azt is tudjuk, hogy a „holokausztot relativizálás” azt mondani, hogy a zsidókat a nácik idején üldözték. Köszi Disney, köszi HVG, mindig tanul az ember...

Mindenesetre a Lucasfilm kirúgta Gina Caranot, pedig a „The Mandalorian” 3. évadja már majdnem kész van, és ő annak főszereplője. Most lehet kivágni az összes jelenetből, újraírni a forgatókönyvet – immár nélküle, vagy a jeleneteket valaki mással felvenni.

A baloldali lapok azt írják, hogy ez a felháborodott rajongók kérésére történt. Ez sem igaz.
Az igazság az, hogy Bezzegnyugaton egy ideje divat politikai indíttatással kirúgatni az embereket a munkahelyükről. Külön Facebook csoportok is vannak erre a célra. Működésük lényege: keresnek valakit, aki olyasmit posztolt/kommentelt, ami ellentétes valamelyik szélsőbalos nézettel. A csoport összes tagja azonnal elkezdi levelekkel és üzenetekkel bombázni a célpont munkáltatóját. Ezek szövegének lényege az, hogy a kiszemelt célpont világnézetével azonos-e a cég (és annak vezetésének) világnézete, mert ha igen, akkor ők is mind rasszista-nácik, ha viszont nem, akkor azonnal és haladéktalanul rúgják ki az illetőt.

És a „dicsőséges” Amerikában, a „demokrácia fellegvárában” a cégek erre nem azt válaszolják, hogy a nekik dolgozó ember nem szőröstül-bőröstül a tulajdonukban lévő rabszolgájuk, így semmi közük ahhoz, hogy munkaidőn kívül, a magánéletében mit csinál.
Nem, nem ezt válaszolják, hanem a rossz közmegítéléstől való rémültükben azonnal kirúgják az illetőt. Az erre szolgáló Facebook csoportban tolongó poszt-kommunista csőcselék pedig elégedetten felordít, és új áldozatot keres.

Persze nem az üldözött zsidó emberekkel kapcsolatos posztja volt Gina Carano azon bűne, amiért kirúgatták.

Ez csak az indok volt.

Mert indok mégiscsak kell, mégpedig olyan, ami meggyőzően hangzik.

Gyakran lájkolt olyan posztokat, amelyek a BLM mozgalomról szóltak, de NEM dicsőítették azt. Az amerikai demokráciában ez önmagában halálos bűn, volt, akit a saját háza előtt agyon is lőttek ezért.
BLM ellenes posztot lájkolni egy BLM aktivista szemében antidemokratikus, rasszista, meg minden. A színésznő ezzel került a liberális demokraták célkeresztjébe. Elvégre csak náci lehet az, akinek nem tetszik, hogy egyesek hordába verődve boltokat rabolnak, gyújtogatnak és embereket ölnek.
Még jó, hogy vannak, akik a közösségi médiákban (is) árgus szemmel figyelik, ki mit lájkol.

 

De Gina Caranonak e mellett is voltak megbocsájthatatlan bűnei. Viccelődni merészelt a transzneműeken! Bizony, a traaanszneműűűekeeen!
Háh! Hisz ez a homofóbia csúcsa, ez már transzfóbia, innentől a transzok is elkezdtek írogatni a Disney-nek, hogy náluk miért utálja mindenki a transzokat, mert ha nem így lenne, akkor bizony Gina Caranot kirúgnák!
Persze demokratikusan, ami azt jelenti, hogy a lába se érje a földet.

Ne feledjük, hogy Amerika immár a feketék és a transzmarikák hona. Mindenki más őket köteles szolgálni. Ha négert lát, akár a golyó általi halálra ítéltnek a kivégzőosztaga előtt, köteles letérdelnie. Ha pedig buzit, boldog viháncolásba kell kezdenie, hogy ő milyen bátran felvállalja önmagát.

Hisz ilyen bátor önfelvállaló például az új, amerikai egészségügyi miniszter-helyettes.

Ő megnősült, csinált két gyereket, aztán rájött, hogy a gyermekorvosi állásánál a politika jobban fizet, és elindult ezen az úton.
Majd a politikai karrierje hajnalán egyszer csak hopp, rádöbbent, hogy ő transznemű, és ez véletlenül sem segítette őt abban a világban, ahol a transzok és a feketék nyíltan előnyt élveznek bárminemű munkakör betöltésében, illetve előléptetésében.
Noha a haladó nyugat politikájának saját elmondása szerint is egyik új alapja az, hogy mindennemű vezetői pozícióban, legyen az civil vagy kormányzati, kell lennie buzinak LMBTQI(xyz)-nak is, biztosan nem ezért lett ő az egészségügyi miniszter helyettese. Áááá, dehooogy, csak a tudása és képességei alapján, amik oly nagyok és híresek, hogy ezelőtt még soha, senki nem hallott róla.

Rachel Levine (született: Richard Levine) egészen biztosan nem elmebeteg. Erre bizonyíték az, hogy nyugaton az LMBTQI(xyz) emberek nemi identitásával kapcsolatos pszichológusi kezeléseket betiltották.
Bár ezek több mint 50%-ban sikeresek voltak, a haladó tudomány úgy döntött, ez nem mentális betegség, hanem kérem genetika.
Bizony, Rachel/Richard Levine sem attól lett transznemű, hogy elérte a korai impotencia, mellé a felesége mellett akkora papucs volt, hogy elkezdte annyira irigyelni a nőket, hogy önnön papucsságát kompenzálva végül ő is annak képzelte magát.
Nem, dehogy. Nem is azért, hogy ezzel előnyökhöz jusson politikai karrierjében. Á, dehogy.
Ez azért van, mert ott a buzigén, az felelős ezért, ő nem tehet róla.

(Encyclopedia Galactica, Buzigén:
Ez egy rejtélyes gén, ami felelős egyesek LMBTQI(xyz)-vá válásáért. Pont olyan, mint a szomáliai atomfizikus: rengetegen beszélnek róla, még többen keresik, de még soha, senki nem látta.
A buzigén köztudottan örökletes. A buzi nagyapja is buzi volt, ezért sosem szexelt ellenkezű neművel. Így nem lett gyereke, tehát az örökölt buzigénnel rendelkező egyén apja sem született meg, ő maga pedig sohasem létezett.
Bár a tudomány nehéz helyzetben van a sosem létezett emberek DNS-ének vizsgálata terén, az adófizetők pénzéből épült ultramodern laborokban kiemelt fizetésű professzorok várják a mintákat. Azok megérkeztéig pedig – hogy ne mondhassák őket semmittevőnek – az örökletes buzigén kapcsán az általuk kreált elméleteket vizsgálják.)

A miniszterhelyettes úr tehát egyik este, lefekvés előtt a lába közé nézett, és látván hogy az pénisz, megnyugodva lefeküdt aludni.
Másnap reggel azonban ébredés után a lába közé nézett, és azt látta, hogy az egy vagina. Erre nem szemorvoshoz ment, hanem új igazolványt csináltatni, mert – nem tehet róla – évtizedekkel a születése után a buzigén aktiválta magát és ettől ő transznemű lett.
Csuda dolog ez a genetika – legalábbis a liberális tudomány szemszögéből.

Valaki szereti a nőket, gyereket is nemz – majd pár évtized múlva aktiválja magát ezen rejtélyes gén, és onnantól undorodik a nőkkel való szextől, s mi több: ő is egy csapásra nővé válik. Aki pedig nem hajlandó elhinni, hogy a lába között lóbált pénisz nem vagina, az transzfób. Ugyanis a nemi szervek milyensége attól függ, hogy a gazdája miként határozza meg. Így lesz egyik pillanatról a másikra prosztatából petefészek, sörtől tágult bendőből pedig anyaméh.
Logikus, nem?

De hagyjuk a miniszterhelyettes hölgyurat, itt van Tyler Reks, a WWE 130 kilós pankrátora.

Ő is felnőtt, megnősült, nejével közös gyerek is van mert heteroként élte az életét, majd hopp, pár évtized múlva azt mondta benne az eddig alvó buzigén, hogy ő mától nő, és a neve: Gabbi Tuft.
Mi mást is tehetett szegény, engedelmeskedett, hisz nem tehet róla. Állítása szerint azóta nem szexelt a nejével, helyette szőke parókát vett fel, kisminkelte és kirúzsozta magát. Nincs gond, innentől majd transz nőként, született nőkkel fog ringbe szállni.
A többszörös bajnok Paige,
a WWE egyik (valóban) női pankrátor sztárja.
Életéről film is készült 2019-ben
Családi bunyó” címmel.

A transznővé lett Gabbi Tuftnak bizonyára semmiféle előnye nem lesz a 130 kilós, kigyúrt, színizom testalkatával a 60 kilós, filigrán ellenfeleivel szemben a pankráció súlycsoport nélküli, szabad fogású birkózóversenyein.

 

Visszatérve Gina Caranohoz, ő a transzneműek kapcsán csak a 100 genderre kreált névmások használatán élcelődött. De láthatjuk, hogy már ez is az emberiség elleni felfoghatatlan bűn. Legalábbis a liberálisok világában.

Egyelőre csak reménykedhetünk, hogy Gina Carano bűneit kompenzálandó, a Disney féle „The Mandalorian” 3. évad nem arról fog szólni, hogy Luke Skywalker összeházasodik Boba Fettel, és közösen nevelik Grogu-t („Baby Yoda”) - vidám pedofilkodós jelenetekkel.

 

És Gina Carano bűnei nem értek itt véget. Képes volt a közösségi médiában arról posztolni, hogy ellenőrizni kell a 2020-as amerikai választások eredményeit, mert felmerült a csalás gyanúja.

Csalás gyanúja! Az amerikai demokráciában! No de ilyet! Nem véletlenül törli az összes közösségi média a hasonló posztokat, és semmisíti meg végleg az ilyesmit említő csatornákat.

Joe Biden megválasztásában nem volt csalás. Ezt onnan lehet tudni, hogy a demokraták azt mondják. Aki pedig nem hisz nekik, azt demokratikusan elhallgattatják.

Na jó, volt pár ezer halott, aki Bidenre szavazott, de a holtak végakaratát illő betartani, nem? Pláne ha csak azért jönnek elő a sírból, hogy leadhassák a levélszavazatukat.

Abban sincs meglepő, hogy a számláló helyiségeket eltakarták a kíváncsi szemek elöl. Meg abban sincs, hogy a nem-demokrata párti ellenőröket úgy 30 méternél nem engedték közelebb. Aki nem lát ilyen távolságra, miért nem hord távcsövet?

És nem, nem volt semmi rendkívüli abban sem, hogy bizonyos levélszavazatok százezrei kivétel nélkül mind Bidené voltak, egyidejűleg a Trumpra leadott voksokat a kukában találták. Egy demokráciában minden szavazat pont a helyén van.

Az ilyesmiket mindek is kivizsgálni, nincs itt semmi látnivaló, tessenek szépen továbbmenni. Az amerikai álmot azok álmodják, akik ügyesen megszervezik maguknak.

Láthatjuk, a Lucasart joggal vált meg a „The Mandalorian” főszereplőnőjétől. Aki minderre csalást gyanít, az csakis náci lehet.
Náci pedig egy demokratikus országban nem kaphat munkát.

Persze senki ne gondolja, hogy Bezzegnyugaton nincs szólásszabadság, mert van.
Szabad országban szabad ember szabadon azt mondhatja, amit szabad. Ha másként tesz, magára vessen.

Hiszen oly sokan szólhatnak szabadon, a hollywoodi filmszínészek közül is. Ott van például George Clooney, aki nagy bátorságról téve tanúbizonyságot hosszan méltatta Joe Bident, kiállt a BLM mellett, szelfizett az ifjabb Sorossal, posztolt szivárványt és persze elítélte Magyarország diktátorát. Lám, az ő véleményével semmi baja az amerikai filmstúdióknak. Szólásszabadság tehát van, szabad a véleménynyilvánítás a magánéletben is – de csak a liberálisoknak.

Mindenki más, még ha az az amerikai elnök is, (de csak ha Donald Trump-nak hívják) duguljon be, ne szóljon a jó liberálisok dolgaiba.

Ezért nem zavarta egyik liberálist sem, hogy a választási kampány alatt gyakorlatilag Trump minden érdemleges kijelentését álhírnek minősítették, a vele készült riportokat rafináltan úgy vágták össze, hogy a mondottak ellenkezője jött ki belőle. De az se zavart senkit, hogy a Twitter letörölte (végleg megsemmisítette) a profilját, vele mindent, amit valaha is kiírt – és így tett Facebook, majd a többi is.

Mindez Joe Bident sem zavarta, viszont felháborodását fejezte ki a Magyarországon bezárt Klubrádió miatt.
Csak reménykedhetünk abban, hogy Biden a Klubrádió kapcsán a „szólásszabadság megsértése” miatti dühében nem fogja lebombázni Irakot.

Igaz, e rádiót folyamatos törvénysértései miatt a bíróság zárta be, jogerőre emelkedett ítélettel, de kit érdekel.
A törvénysértés baloldali, demokratikus érdem, tehát egy balos média minél több ilyen érdemet szerez, annál inkább nem szabad bezárni.

A törvénysértés és a joggal való visszaélés minden baloldali demokratának alapjoga. Csak pár példa:

Ha elmegy egy buzi pár a cukrászdába, és tortát rendel, rajta nagy, buzi marcipánnal, és a cukrász erre nem hajlandó, akkor azonnal pert akasztanak a nyakába és a cukrászdát is bezáratják.
Egy demokráciában ugyanis minden cég köteles mindenkit kiszolgálni, bármire való tekintet nélkül, mert az emberi jogokba ütközik bármilyen megkülönböztetés.

Most, hogy bankok bontják fel a Donald Trumppal kötött szerződésüket, és szüntetik meg a náluk vezetett bankszámláját, ez teljesen jó és demokratikus, elvégre egy cégnek jogában áll nem kiszolgálni azt, akit nem akar - csupán azért, mert nem tetszik neki a képe, vagy a politikai meggyőződése.

E kettő nem ellentmondás. Ez liberalizmus.

És az, hogy most Trump mellett a híveit is igyekeznek végleg ellehetetleníteni, állásukból kirúgatni, Gyurcsányi módon földönfutóvá tenni, szintén jogállami és demokratikus.

Ha Amerikában egy nagydarab, nagyszakállú miniszoknyás transzvesztitát egy boltban nem a nőknek kijáró „she”, hanem a férfiakra vonatkozó „he” névmással szólítanak, akkor az azonnal horribilis összegű kártérítési pert indít, mert megsértik az érzékenységét és ezzel a jogait.

Ha valaki azt mondja, hogy az iszlám NEM a béke vallása, azonnal a torkának ugranak, és iszlamofóbtól rasszistáig minden lesz, csak rendes ember nem. Hiszen megsértette a muszlimok érzékenységét.

Ha valaki keresztény, az ő érzékenységét nem sértik a Jézust lebuzizó Netflixes filmek, valamint egy jobboldalit sem sért, amikor a bigott, rasszista, náci, fasiszta, gazember és egyéb bélyegekkel címkézik. Nekik ezt tűrni kell.

Ezekben sincs ellentmondás. Ez liberalizmus.

 

És Gina Carano bűnlajstromában van még egy dolog.

Ezt a képet merte posztolni:

A képen két férfi éppen a szemére húzza maszkját, az alábbi felirattal:

„A demokrata vezetés azt szeretné,
ha a maszkjainkkal a szemünket is eltakarnánk,
hogy ne lássuk, mi is folyik most.”

Döbbenetes, nem? Nem véletlenül mocskolja ennyire (e miatt is) Gina Caranot a nemzetközi baloldal.

Ugyan, mi folyna most az USA-ban? A kommunizmuson kívül. A kommunizmus pedig csak és kizárólag azt tűrheti meg, ami a kommunizmus érdeke.

„Mi nem hiszünk az örök erkölcsben sem,
a kommunista erkölcs alapja a kommunizmus
megszilárdításáért és betetőzéséért folyó harc.”
(Lenin)

 

Gina Carano tehát nem véletlenül lett kirúgva Hollywoodból, hiszen megtestesíti mindazt, amit a baloldali, jogállami demokrácia minden erejével üldöz.

És nemcsak őt, hanem mindenki mást is, aki szerint ...
... a szólásszabadság szent, a szabad véleményt tilos eltüntetni
... nem illő (pláne politikusként) pofátlanul csalni
... a joggal való visszaélés nem erény
... mások jogait eltiporni, hazugságokkal gyűlöletet kelteni nem helyes
... minden élet számít, és nem kizárólag a feketéké
... a pénisz akkor sem vagina, ha a gazdája az ellenkezőjét állítja

Gina Carano egy csinos, konzervatív nő. Még csak nem is feminista. Miatta egyetlen „toleráns”, „mások véleményét elfogadó”, „demokratikus” liberális sem fog „#metoo”-zni soha.

Igaz, nem is szorul rá. A liberálisok vágyaival ellentétben a Disney szerződésbontására öngyilkosság helyett így nyilatkozott:
„Csak most kezdtem el használni a hangomat, ami szabadabb, mint valaha és remélem másokat is arra inspirál, hogy így tegyenek. Nem tudnak eltörölni minket, ha nem hagyjuk!”

Gina Carano esete azonban példa arra, milyen világot alkot a baloldal, mit neveznek jogállami demokráciának. Ideje lenne elgondolkodni azon, miféle emberek akarnak ilyen életet.

És ahol nem akarnak ilyet, azoknak ideje lenne elindulni azon az úton, ami ezzel ellentétes. Azon, ahol a biológiát a természet határozza meg, és nem az ideológusok, ahol a történelem a megtörtént események leírása, és nem a pillanatnyi politikai érdekeké, ahol az elmebetegek elmegyógyintézetben, és nem piedesztálon vannak. A csaló gazemberek pedig börtönben, és nem a közéletben ülnek, az országot pedig saját lakóinak érdekei, és nem a nemzetközi multimilliárdosoké irányítják.

És ha ezt a liberálisok diktatúrának hívják, akkor egészségükre. Részemről ezerszer inkább a populista autokrata diktatúra, mint az ő jogállami demokráciájuk rabszolgasága, melyben elállatiasodott ösztönlények csókolgatják a nyakukra akasztott láncot, melyre az van írva: „éljen a szabadság”


(by L.W.L.)
2021.02.13.


 







Kiemelt bejegyzések

ÚJ!

Új, elektronikus könyveinket kis részekre bontva tesszük közzé.
 

 

A visszatérő múlt csapdái:
     


Aktuálpolitika:

   

(A liberalizmus világa)
           
 
A négy legolvasottabb bejegyzés:
       
 
Történelem:
   
   
 
Nyugat alkonya:
   


Vitathatatlan.blogspot.hu

Tények a világról és ami mögötte van
Főoldal (nyitólap) | Tartalomjegyzék

Facebook

2018. február 19.
Ez az oldal a Facebookon is követhető


 

Kérdés, kérés, észrevétel?

A Facebook alkalmazásaival az üzenetküldés is egyszerű.


VIDEÓK!

Legújabb videóink immár elérhetőek a vk.com oldalán is.

VITATHATATLAN TÉNYEK
A világról és ami mögötte van.

Fontos dolgokról, vitathatatlanul érthetően és egyszerűen.
Kövesse a vitathatatlan.blogspot.hu híreit videó csatornánkon is: https://vk.com/vitathatatlan